Blogturné

“Åh, hvilken morgenstund. Solen er rød og rund…”  kunne man passende synge her til morgen. Det er en smuk dag og selvom man måske netop derfor skulle gå ud i den, så sidder jeg her og blogsurfer – igen igen.

Jeg fortaber mig i alverdens blogs derude fra Lykkes lille spørgsmål med altid på kornet indlæg om selvudvikling i hverdagsperspektiv til Birgittes yoga passion som hun generøst deler ud af på vedkommende vis.

Jeg identificerer mig med fynske Karins hverdagsbetragtninger om stort og småt og begejstres over creme de la kreas fine kreationer og dejlige billeder.

Jeg betages over Trines evne til at klippe en hæl og hugge en tå i et sprog så rigt og nuanceret, som jeg kun kan drømme om og glædes altid over et besøg hos mit første blog-bekendtskab, cheeseweb og dens blogger, min skarpe nyhedsbrevsredaktør og fotograf, canadiske Alison.

Det er også hende, der er ophavsmand til dette skønne tulipansyn. For flere af slagsen – og hun kan noget med blomster – så kig på hendes skønne hjemmeside her.

Advertisements

2 thoughts on “Blogturné

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s