Royale tendenser

Green Box var i går endnu engang rammen om en skøn blomsteroplevelse. Jeg havde tiltusket mig ret til at være med til et intimt blomsterbinderkursus for gode kunder.

Aftenens tema var forår men med kraftige royale tendenser. I sidste uge havde Green Box nemlig fået til opgave af kommunen i Waterloo, at lave en buket til Belgiens Dronning Paola i anledning af hendes åbning af en udstilling i byen. Fabrice (le patron) havde derfor kreeret en anderledes buket i et slags stativ af birkebark-lameller og med roser, ranunkler og orkideer. Jeg var ikke selv tilstede men har venligst lånt nedenstående billede fra kommunens hjemmeside.

Det var denne buket, vi skulle forsøge at efterligne dog med forårsbebuderne orange og gule ranunkler samt hvide anemoner.

En ikke helt let udfordring at få blomsterne til at blive siddende i det her birkebarkgitter men som altid for mig, når det handler om blomster, et sjovt og passionsfyldt projekt, hvis resultat jeg nu nyder i min stue.

Advertisements

One thought on “Royale tendenser

  1. Hvor er den smuk og livgivende, og hvor er du heldig at befinde dig et sted, hvor du har mulighed for at modtage sådan en kreativ undervisning……… Blomster er også min store passion – fuld af glæde og liv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s