Avocado guf

Har lyst til at dele min hang til guacemole som alternativt pålæg eller tilbehør. Jeg foretrækker pt en grov en af slagsen, som jeg får ved let at mose 1 avocado med presset citron og salt, tilsætte 3 hakkede cherrytomater og 1/4 rødløg. Bruger den på ristet rugbrød til frokost, på kanaper til aperitiffen eller som tilbehør i alt fra burger og tortillas til farsbrød og stegt kylling. Det er himmelsk, nemt og sundt.

Og vidste I, at hvis I har en rest tilovers eller vil lave gaucemolen i god tid, så gem stenen og læg den ned i den færdige mos. Så bli’r den ikke grå. Smart, ikk’?

Advertisements

3 thoughts on “Avocado guf

  1. Uhm ser deeeeeeeeeeejligt ud, og jeg er sikker på at det smager himmelsk. Detsværre koster advocado en “bondegård” på disse kanter.

    Tillykke med din datter, jeg håber at I må få en dejlig dag 🙂

  2. Det trick med at lade stenen ligge i lærte jeg i Costa Rica! Først tænkte jeg, at de da var lidt dovne… men så fik jeg forklaringen – og det virker jo! Selvom avokadoer her er ca. 1/3 så store som de krabater de havde derovre 🙂

    Jeg spiser også tit den grove version – og med frisk koriander i er det også godt.

    • Koriander? Det er da et tip, der er værd at prøve af. Dog ikke i aftenens version, da ungerne spiser med, når jeg kværner den til en blød creme som dip til fødselsdagschipsene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s