Priceless

Lillemanden elsker stadig når jeg synger godnatsang for ham. Jeg synger den her og har gjort det siden han var spæd. 

Når vi så ligger der, helt tæt, og jeg synger, så kommer den lille bløde hånd op og aer mig på kinden eller vi bjørnekysser, næse mod næse.

Der er altså fordele at hente i alene-mor tilværelsen. Disse stunder er jeg ikke altid forundt, når elske-konsulenten er her – så er han tit den foretrukne aften-putter.

Så jeg sætter stor pris på de her øjeblikke. Og det virker også som om lillemanden gør. Han siger: “Syng den igen, 2 gange“. Og det gør jeg så. For ligeså meget genkendelse, tryghed og hygge, der vel er i det for ham, ligeså meget kærlighed, ømhed og omsorg er der i den for mig. Ja, det er nærmest som om sangen smager af Marius.

Så dejlig ser han ud efter godnatsangens indvirkning

Advertisements

3 thoughts on “Priceless

  1. Dejlige Marius ser ud sådan som jeg synes stemningen er i denne gamle favoritsang – fredfyldt, tryg og rolig. For mig er sangen evigt forbundet med spejderlejre og lejrbål – jeg kan nærmest dufte sangen. Og jeg føler bestemt også, at vi var fredfyldte og trygge dér om bålet.

    Smuk sang, som jeg bestemt foretrækker sunget af dig, selvom Poul Krebs gør et hæderligt forsøg 🙂

  2. Mormor og moster ved jo, at han er ligeså dejlig, som billedet viser ;-). Og det er rigtigt, at sangen tidligere havde en umiskendelig duft af spejderlejr og bål men det har 5 års aftensang inden døre lavet om på. Og så har alderen vel også gjort, at jeg nu synes, teksten er fantastisk smuk og helt rigtig som godnatsang, hvor jeg som ung spejder vist ikke lagde meget i lyrikken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s