Take a break, take a iSpa trip

Strejkegale franskmand gjorde at vi aflyste weekendens Parisertur til fordel for noget helt andet: en spa-tur til Dolce Hotels and Resorts i la Hulpe.

Hvad vi umiddelbart ikke kunne have fået i Paris (og heller ikke gik efter) fordi det ville være himmelråbende dyrt, kunne Dolce La Hulpe i udkanten af Bruxelles til gengæld levere til helt overkommerlige priser.

4 stjernet, executive hotelværelse til hele familien med gratis wi-fi, fladskærm (VIGTIG børnefordel), hele 37 kvadratmetre at boltre sig på, fri adgang til pool, sauna og hamman og gratis middag for børn under 12.

Stedet ligger 15 minutters kørsel fra hvor vi bor i et fantastisk naturområde. Faktisk er det IBMs gamle europæiske hovedkontor i BRX og jeg tænker (i parentes bemærket), at det må have været ren lise at ankomme på arbejde hver morgen i den her grønne oase.

Jeg vil ikke romantisere opholdet og berette , at det var åh så skønt, afslappende og idyllisk, når faktum er, at ungerne sloges, lillemanden fik dårlig mave, poolen var proppet, middagen var lunken og værelsestemperaturen tæt på kun 15 grader. Omgivelserne var dog virkelig gode og intentionerne i top. Men det regnestykke giver ikke nødvendigvis og altid et positivt resultat.

Jeg vil ikke desto mindre helt klart anbefale stedet til et weekend pusterum. De har fordelaftige pakkeløsninger til rimelige priser. Og skøn morgenbuffet med bl.a. hindebefriede blodgrapefrugter (en af mine morgenyndlinger), bløde badekåber, rigtige dyner, gode brusere, smuk natur og ikke mindst en lille kuvert, der hører til family-break pakken. Heri lå et 15€ iTunes kort, som unægtelig passede til weekendens, nå ja, super materielle højdepunkt: iGot an iPod. 

Så lækker, så Cool!

Advertisements

One thought on “Take a break, take a iSpa trip

  1. Det var pudsigt nok lige DER mit firma skulle bygge det nye hovedkvarter; men det fik hele befolkningen i La Hulpe på stikkerne 🙂
    Det er fredet område, og alle de biler osv. – jeg havde ellers allerede forestillet mig en tur over i deres fitness & spa. Men så er stigningerne til fods down-town sikkert bedre – og billigere. Men god idé til andre formål!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s