Woonmall Villa Arena Amsterdam

Her mellem eftermiddagsboller og legekammerater på besøg, vil jeg lige dele et tip til et fantastisk møbelhus i Amsterdam, som vi besøgte i sidste uge på vej hjem fra juleferie.

Villa Arena hedder stedet, beliggende lige over for den legendariske fodboldklub Ajax Amsterdams stadium.

Det er et 4 etagers shoppingcenter med alt til hjemmet. Fra gulve til køkkener over plakater og ikke mindst møbler. Vi er på jagt efter en ny sofa og har indtil videre ikke haft held i Belgien med at finde noget i vores smag.

Derimod minder hollandsk smag på mange måder om dansk (adskillige hollandske boligartikler i danske boligblade bevidner den påstand) og vores sammensatte familie til trods, så er vores smag klart mere dansk end den er fransk, italiensk eller belgisk.

Villa Arena ser altså ud til at være svaret på vores sofabønner. Nu har vi målt og diskuteret og er (vist nok) blevet enige om, at vi skal have en familiesofa i hollandsk design. Nu skal vi bare lige tilbage og vælge stof og nok også lige forbi en eller to af de andre skønne butikker, hvor de havde fede stole, lamper, puder, tæpper, børnemøbler, mm.

Et slaraffenland af boligtilbehør. Med gode cafeer (i hvert fald den vi prøvede) og restauranter (siger husbond, der har spist der ved tidligere lejlighed).

Prøv det!

Advertisements

3 thoughts on “Woonmall Villa Arena Amsterdam

  1. Hej Louise,
    Hvordan klarer I så levering fra A’dam til Bruxelles?
    For det tilfælde at vi også en dag ku’ finde på at gøre et stop på vej hjemad.
    Hilsen Solveig, Champagne

    • De leverer for €100 i BRX men hvor meget længere syd på ved jeg ikke!! Men de små ting (lamper og den slags kan måske godt klemmes ned i bagagerummet 🙂

  2. I 2007 boede vi i Rotterdam, og var kommet fra en møbleret lejlighed i Shanghai. Vi havde ingen sofaer, og vi ledte stort set samtlige af Hollands bolighuse igennem(har dog ikke lige været i det du nævner ;-). Vi endte med at købe dem i Danmark…og fandt en fragtmand der kørte tom til Holland for at hente blomser…han havde så istedet danske møbler med derned ….men måske var vi bare for kræsne 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s