Onsdagslise

Hvad laver to tøser (mor og datter) på en helt almindelig onsdag, når lillebror er på mini-lejrskole og papa er i Paris?  Skønne tøseting selvfølgelig. 

Efter skole, spiste vi en hurtig frokost, inden vi gjorde de to ting, der altid skal gøres om onsdagen: Amanda til spil og mor i supermarkedet.

Derefter stod den på tur til den lokale smykkebutik, hvor prinsessen skulle have hul i ørerne. Og det er åbenbart sådan en onsdagbegivenhed (børnene får fri kl 12 om onsdagen), for da ekspedienten kom hen imod os, havde han allerede sin lille bakke med øreringe til at få skudt i, klar bag ryggen. Han grinede, da han så mit forbløffede blik. “Sådan er det altid om onsdagen”, smilede han tilbage. Et smil der blev overgået få minutter efter af en MEGET glad prinsesse. Nu med øreringe!

Så gik vi til frisøren, tog en strøgtur og købte kjoler til os begge. Gik hjem for at hvile fødderne, få en snack og og tage de nye kjoler på til vores aftenudflugt på det hyggelige Brasserie du Couvent. Efter en dejlig middag, slentrede vi hjem i den lune majaften og endte i mors og fars seng med 2 kapitler af Karla og Katrine.

I guder, det var en hyggelig dag. Ren onsdagslise!

Advertisements

4 thoughts on “Onsdagslise

  1. Hold da op hvor vidunderligt!!! Burde hele verden ikke hold fri onsdag eftermiddag? Eller ville det blive for dyrt i længden 🙂
    Jeg synes du er utrolig god til at få det absolut bedste ud af enhver situation….

    • Fri onsdag eftermiddag er på mange måder god, hvis man har mulighed for at bruge den med sine børn. Og det har jeg jo heldigvis.

  2. Lyder skønt, her har børnene fri tirsdag eftermiddag, og det er med at nyde det, som I har gjort, så længe de gider….
    Huller i ørene er stort! Sofie fik det sammen med sin kusine sidst de var på ferie hos os.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s