Magic Moment

Det er lørdag. Vi har uventet fået en børnefri aften foræret. What to do? Hm.. “Skal vi gå i biograften”, spørger han. “Nej! Jeg vil hellere ud at spise”, svarer jeg.

Det er Indian summer og 27 grader i skyggen kl. 20, da vi daffer ned mod den lokale restaurant med terasse bagtil. Der er ikke bord med det samme, så vi sætter os i baren ved vejen og får en apperitif. Småsludrer om børn, hverdag og kommende arrangementer.

Vi får endelig bord og går ud på den skønne terasse, hvor der er leben som på den sydfranske riviera. Vi føler os, med et, trukket væk fra hverdagen og forstadslivet og ind i en verden af let og luftig ferieatmosfære.

Jeg bestiller fransk fiskesuppe, Bouillabaisse, han linguine med hummer, for ligesom at blive i den sydfranske stemning.

Det virker.

Accompagneret af en kold flaske rød Sancerre, breder varmen sig i kroppen, energien flyder og sensommeramorinerne får vinger.

Det er en fantastisk aften. Vi snakker om os, vores liv, vores drømme. Hvor vi var, hvor vi er kommet hen, og hvor vi ser os selv fremover.

Vi spiser langsomt, skåler og holder i hånd. Snakker, griner, observerer og lytter.

Efter middagen går vi en tur ned af gaden, der summer af liv. Vi går tæt og indånder den lune aften. Mon ikke det er årets sidste? Og eneste! Vender næsen hjemad til en omgang holden i hånd på terassen og et tordenvejr af karat.

Et specielt øjeblik rinder ud.

Men jeg tænker tilbage på det og holder fast i det lidt endnu ved at dele et i sandhed helt og aldeldes: magic moment!

Advertisements

4 thoughts on “Magic Moment

  1. Det lyder himmelsk! Sidste weekend var så skøn – jeg var ude fredag, og vi sad på fortovsrestaurant til klokken halv tre om natten… men nu er det vist slut 🙂 Så er det godt med minderne… og vide, at endnu en sommer kommer næste år!

    • Det var himmelsk Nille. Og næsten uvirkeligt med det vejr. Men jeg hilser nu alligevel efteråret velkomment. Det har bestemt også sin charme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s