Mens jeg venter

Selvom jeg allerede tænker i julebaner, er der umiddelbart ikke meget jul at se i vores hjem. Altså hvis man lige ser bort fra den flyttekasse med bånd til julesløjfer, der har boet i vores stue siden juni. Nå ja, og CD’en med greatest julehit, som netop er sat på play men som kun bliver spillet i november, når jeg er alene hjemme. Og lageret i vores garage af kogler, grene, mos, bogskaller, bark, hyben og tørrede roser, som pt ligger og venter på at blive ophøjet til pynt i fine juledekorationer. 

Men derudover lugter her på ingen måde af jul.

Så hvad gør man så, når man som jeg, har ubendig fingerkløe og lyst til at kaste sig ud i deko-eventyret men vil spare familien for juleudsmykning 1½ måned før tid?

Jo, jeg bruger nogle af materialerne (paradisæbler og bogskaller) i selskab med årstidsrigtige gule og orange nelikker, og så får man sådan en her ud af det.

Ikke spor julet, vel? Men meget efterårsagtig, ikk’?

På den måde får jeg brugt mine hænder til noget af det, de holder mest af at nørkle med, mens jeg venter på, at det bliver juledekorationernes tur.

PS: Har du selv en kreativ åre, der skal stimuleres i juletiden, så husk at det er nu, du skal ud at samle forråd til dine dekorationer. Læs evt. mere om det på Rosendahls fine, nye blog: Karen Blixens Jul.

Advertisements

4 thoughts on “Mens jeg venter

    • Det synes jeg du skulle gøre Diana. Jeg har vådoasis i bunden og æblerne og bogskallerne er bare sat på en ståltråd. God fornøjelse!

  1. Glædelig jul! hvor hyggeligt, at du går og kreerer. Jeg synes altid juletid er eksamenstid hos mig, så det er mest den slags der kreeres her, men har dog ikke kunnet dy mig for en smule pynt og lyshygge allerede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s