Sådan undgår du madspild + en syndig formiddagstreat med lakrids

Det her er, hvad der kan ske, når man som jeg hylder de forhåndenværende søms princip og holder overordentlig meget af lakrids.

I går aftes spottede jeg en rest fløde i køleskabet. Lugtede til den, smagte på den og konstaterede, at den var god endnu men snart skulle bruges.

Og lur mig om den fløde ikke har ulmet i underbevidstheden i nat. For da jeg åbnede køleskabet her til morgen, slog tanken ned i mig. Jeg skal da have varm chokolade med flødeskum i dag. LAKRIDSflødeskum.

Og sådan gik det til, at jeg netop har drukket denne syndige formiddagstreat lavet på:  

  • 2 dl varm mælk med 30 g. smeltet mørk valhrona chokolade
  • 1 dl. fløde med lidt lakridspulver pisket let (farmortyndt, som det hedder i min familie).

Ja, det er måske lidt vildt at drikke varm chokolade med flødeskum om formiddagen, men hvad gør man ikke for at undgå madspild. Og tilmed få et skud lakrids!

Advertisements

One thought on “Sådan undgår du madspild + en syndig formiddagstreat med lakrids

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s