Gulerodscookies – en vellykket krydsning af to

Her i familien er vi ret glade for gulerodskage. Og cookies.

Gulerodskagen tager lidt tid at lave – cookies’ene ingen tid. Så jeg tænkte: Hvad hvis jeg tog de typiske smagsingredienser fra gulerodskagen: gulerod, kanel og salt, og puttede dem i cookiesdejen?

Som tænkt, så gjort.

Det kom der denne her lækre krydsning ud af: gulerodscookies.

Opskriften lyder:

140 g mel, 80 g havregryn, 80 g brun farin (eller alm sukker), 2 tsk bagepulver, lidt fint salt, 100 g reven gulerod, 1 tsk kanel (og lidt ingefær røg der også i), 6 spsk vindruekerneolie, 1 dl. mælk og 100 g hakkede nødder eller mandler.

Alt blandes og røres til en blød masse. Brug en spiseskefuld dej til hver cookie og tryk den lidt flad.

Bages 20 min ved 180 grader.

Tør du prøve dem? Eller er det for mærkeligt?

Advertisements

2 thoughts on “Gulerodscookies – en vellykket krydsning af to

  1. Ja da, de lyder lækre, og det ser endda ud til, at jeg har alt hvad jeg skal bruge. Så jeg tror jeg vil forsøge mig allerede i dag. Jeg har nemlig så meget lyst til sunde kager, og gulerødder er da sunde ikk………………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s