Om Louise

Jeg er dansker men bor i Waterloo, syd for Bruxelles og har boet her siden 2004. Jeg er altså ikke bare dansker – jeg er udedansker. Med stor kærlighed for lakrids.

Mine hjørnesten

Selvudvikling, blomster og mad er mine store interesseområder. De fylder på hver deres måde:

Udover at være en konstant inspirationskilde, er selvudviklingen også mit professionelle projekt. Jeg arbejder som coach med primært fokus på danske kvinder i udlandet og hvordan de skaber sig det liv, de gerne vil, personligt såvel som professionelt. Du kan læse mere på: www.louisefly.com.

Blomster var oprindeligt bare en passioneret fritidsbeskæftigelse men fra januar 2012 er det også blevet et professionelt projekt, da jeg nu arbejder som freelance blomster dekoratør i Green Box i Waterloo.

Endelig er jeg meget glad for mad. Både at lave og spise det.

Privat danner jeg par med Carminé, min fransk/italienske mand, med hvem, jeg altid kærligt bliver mindet om, at der ikke kun er én (min) måde at gøre tingene på og at jeg trives i medgang men udvikles i modgang. Sammen har vi to fantastiske unger som er to-sprogede fransk/dansk. En kendsgerning jeg til stadighed beundrende og stolt konstaterer.

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med mig udover bloggen, så skriv på: info[at]louisefly.com.

Advertisements

2 thoughts on “Om Louise

  1. Min søde pige – hvor det dog sjovt at se og læse dette nye tiltag – jeg er jo virkelig novice på her, men det ser rigtig godt ud. Dejligt at høre de små historier om både jer og børnene – vi må øve os med Amanda i det danske skriftsprog – jeg har hendes brev til os hængende foran mig her ved computeren -lydskrift det kan hun ihvertfald.
    Knus
    mor

    • Novice måske men helt ferm på tasterne alligevel :-). Ja, selvfølgelig skal vi øve med Amanda. Vi skal bare finde de rigtige metoder. Sange på CD er godt. Hun synger stadig med på Jesus og Josefine sangene mens hun læser teksterne – eller prøver på det. Så vi må finde på noget mere af det. Knus fra den nye blogger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s